•  Fraktfritt över 800kr (Sverige)
  •  Snabba leveranser
  •  Säker betalning
Sök
0
produkt info totalt
Summa 0.00 kr
Vald snöskoter: Ingen modell vald

Välj snöskoter - rätt delar direkt!

Visar passande och universella produkter

Eldelar - Batteri

Underkategorier

Visar 1 - 32 av 38 produkter

Här hittar du ett stort utbud av batterier till snöskoter, dessa batterier passar också till en mängd andra fordon som moped, scooter och motorcykel.
Det är viktigt att du mäter utrymmet där batteriet ska sitta innan du beställer.
I vårt sortiment hittar du olika typer av batterier till snöskoter, samtliga i hög kvalité och av kända varumärken som Yuasa, Nitro, BC och Shido. Du väljer mellan ett "vanligt" syrabatteri, AGM batteri eller ett helt underhållsfritt litiumbatteri.

Ett AGM batteri är dyrare än ett "vanliga" syrabatterier men de har en hel del fördelar. Ett AGM batteri har glasfibermattor mellan blyplattorna som binder syran. Det gör att batteriet inte läcker om det spricker och batteriet kan monteras i vilken vinkel som helst.

Väljer du ett underhållsfritt batteri får du ett batteri som väger ca 1-2,5 kg mindre än ett "vanligt" syrabatteri, perfekt om du vill ha en lägre total vikt på din snöskoter. Dessa batterier kan monteras både liggande och stående.

Kontrollera hur batteriet mår innan säsongen sätter igång så att du vet att snöskotern kommer starta när det är dags för årets första snöskotertur.

laddar