•  Snabba leveranser
  •  Säker betalning
Sök
0
produkt info totalt
Summa 0.00 kr
Vald snöskoter: Ingen modell vald
Fortsätt utan att välja modell
Välj snöskotermodell - rätt delar direkt!

När du valt snöskotermodell anpassas kategorier till att visa produkter som passar vald modell

Skoterhjälmar

Underkategorier

Visar 25 produkter

Skoterhjälmar för vinterns alla skoterturer

Här hittar du snöskoterhjälmar som är perfekta för vårt nordiska klimat. En bra skoterhjälm är en av de viktigaste delarna i din snöskoterutrustning så att du kan känna dig trygg och säker och ha ett bra skydd om du skulle köra omkull eller om olyckan skulle vara framme.
Här hittar du godkända skoterhjälmar för både herr och dam som skyddar ditt huvud och som också ger skydd mot fartvind, kyla och snö. I sortimentet finns allt från billiga snöskoterhjälmar, öppna skoterhjälmar till avancerade hjälmar med många funktioner. 

SnöskoterhjälmarVäljer du en ADX-2 får du en mycket mångsidig snöskoterhjälm som kan förvandlas till många olika hjälmar och anpassas efter olika förutsättningar och önskemål. Hjälmen har många funktioner och kan ses som hjälmarnas svar på en Swiss Army-kniv.
ADX-2 är en integralhjälm men kan förvandlas till en adventurehjälm med skärmen borttagen, ta bort visiret och du har en crosshjälm som kompletteras med ett par goggles.
Hjälmen är utrustad med ett pinlockvisir mot imma och ett anti fog-behandlat internt solvisir. Den överdimensionerade öppningen erbjuder ett mycket brett synfält och bra sikt nedåt vilket ger dig mycket bra koll på underlaget.
Spännet på hjälmen är ett snabbspänne som är enkelt att använda även när du har handskar på dig. Med en ADX-2 slipper du ta av dig hjälmen i tid och otid, det är bara att fälla upp hela hakpartiet och visiret när det behövs som t ex när det är dags att äta. Utöver alla funktioner är det en snöskoterhjälm i snygg design och med skön passform.

Här finns också flera varianter av godkända lätta öppna skoterhjälmar i snygg design och olika prisklasser. EXO-230 som är en ultralätt skoterhjälm med många funktioner och kompositfiberskal som har fantastiska egenskaper vid en eventuell krasch.

I vårt sortiment finns också billiga skoterhjälmar i hög kvalité till kraftiga reapriser. Du får en premium skoterhjälm till riktigt bra pris! 

laddar